Du gør noget ved det i dag

Når børnene er helt små, kan de kun kommunikere ved at være glade eller sure. Derfor oplever mange småbørnsforældre, at deres lille pus skriger meget uden nogen reel grund, og når det har stået på længe nok, søger de enten læge, zoneterapeut eller kiropraktor.

Når vi undersøger barnet, så vil vi som udgangspunkt sikre, at bevægelserne er lette og glidende i hele kroppen. Dette gøres ved at mærke barnets led efter og naturligvis spørge til graviditet, fødslen og de første måneder eller år i barnets liv. Desuden er det for lidt større børn også vigtigt at finde ud af, om de overbelaster nakken ved at sidde forkert med tablet, telefon eller computer. Ud fra fundet af stive led, spændte muskler og relationen til nervesystemet lægges der en behandlingsplan – som typisk forløber over 3-5 gange ved børn under 1 år.

Årsagen til problemer i ryggens led er mange – men oftest relaterer det sig til små forkerte bevægelser eller overbelastninger. Som vi plejer at sige, så er de jo blevet født og har overlevet det, så kiropraktisk behandling klarer de også..

Efter endt forundersøgelse, evt. med røntgenbilleder (sjældent på børn under 15 år), så modtager du en rapport, som forklarer problemstillingen og behandlingsplan – så vi sammen får problemerne løst.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

“Fantastisk koncept – mit KD+medlemskab giver mig adgang til top behandling til priser der er til at få råd til”

“Fantastisk koncept – mit KD+medlemskab giver mig adgang til top behandling til priser der er til at få råd til”

Jytte Andersen Randers