Det er ikke kun dine tænder eller din bil som skal tjekkes jævnligt

Dårlig kropsholdning, overbelastning eller skader/uheld giver med tiden et dårligt bevægemønster, der får led og muskler til at låse sig fast. Det kan din hjerne kompensere for ved at sætte andre led og muskler på overarbejde. Men på et tidspunkt siger din krop fra, hvilket kan vise sig i form af f.eks. en fastlåst ryg og kraftige smerter.

Kiropraktik genskaber bevægelighed i dine led

Kiropraktisk behandling går ud på at genskabe bevægeligheden i fastlåste led. En kiropraktisk undersøgelse lokaliserer led med dårlig bevægelighed og bruger røntgenbilleder som supplement til undersøgelsen. Røntgenbilleder viser hvordan knogler og led ser ud og om der er hensyn at tage i forhold til behandling.

God bevægelighed og skal forebygges og tjekkes jævnligt

En kiropraktisk justering kaldes også manipulationsbehandling og er kendt for at leddet siger ”knæk”, hvorefter leddet bevæger sig bedre. I den akutte situation vil kiropraktoren behandle intensivt, så bevægeligheden normaliseres hurtigt. Når der er god bevægelighed er det vigtigt, at dyrke en sund kropsholdning og få tjekket bevægelighed med jævne mellemrum hos en kiropraktor på samme måde, som en tandlæge med jævne mellemrum tjekker tænderne.

“Fantastisk koncept – mit KD+medlemskab giver mig adgang til top behandling til priser der er til at få råd til”

“Fantastisk koncept – mit KD+medlemskab giver mig adgang til top behandling til priser der er til at få råd til”

Jytte Andersen Randers