Hovedpinebehandling

 


 

Hovedpinebehandling

Hovedpine er ofte et symptom på låsninger i nakkens øverste led, muskler eller nerver. Disse låsninger kan opstå akut ved en skade, slag eller et fald. Det kan også være pga. en langsom overbelastning gennem forkerte siddestillinger eller arbejdsstillinger. Hovedpine opdeles oftest i spændingshovedpine, migræne, traumerelateret, medicinsk overforbrugshovedpine og alle de andre. Medicinsk prøver man at påvirke disse hovedpineformer ved at fjerne symptomerne, men ikke årsagen.

SMERTERNE - som er den primære klage for patienterne, er et symptom.. Det svarer til at slukke for en larmende røgalarm eller lægge en pude over den - hvis det ryger eller brænder i huset.

BEVÆGELSEN - eller funktionen i led-, muskel- og nervesystem er det, som kiropraktorerne kigger på. Vi mener, at en spændingshovedpine opstår pga. stive led i nakken, nedsat bevægelse i musklerne og tryk på nerverne.

Hvis man har været udsat for et slag under en eller anden form, så kan kroppen kompensere….længe.

MEN på et tidspunkt kan kroppen IKKE KOMPENSERE mere, og så bliver funktionen reduceret så kraftigt, at hjernen ikke kan stole på de informationer, som den modtager igennem nervesystemet. Derved kan der opstå symptomer i form af hovedpine, synsforstyrrelse, kvalme eller opkast.
Det nytter ikke noget at give piller til symptomerne - hvis IKKE det samtidigt er årsagen til problemerne.

Hvis du går med forskellige symptomer fra nakken, hovedet eller andre steder så lad kiropraktorerne kigge på det - vi fjerner årsagen og ikke bare symptomerne.

Efter endt forundersøgelse, evt. med røntgenbilleder modtager du en rapport, som forklarer problemstillingen samt en behandlingsplan - så vi sammen får problemerne løst.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Hovedpineprojekt Tilmeld webinar Ring til klinik

To Top
Kontakt os