Hovedpineprojekt

Hej Østjyder.

Vi er lige nu ved at samle personer til et projekt, som skal reducere medicinforbruget og samtidigt mindske antallet af patienter med hovedpine i og omkring Randers. Vi mener, at spændingshovedpine er alt for udbredt, og ofte foregår behandlingen ikke forebyggende, men medicinsk gennem smertestillende.

Sådan tænker vi ikke som kiropraktorer! Vi tænker styrkende OG forebyggende for vores patienter HELE tiden og gør meget for at sikre optimal funktion i led-, muskel- og nervesystemet.

En dansk behandlingsvejledning viser, at 1/3 af den danske befolkning lider af spændingshovedpine flere gange om måneden - det er alene ca. 33.000 personer i Randers Kommune!!! 10% af disse har spændingshovedpine ugentligt, og 3% har det oftere (nærmest kronisk).

Det vil vi lave om på !! - og du er hermed inviteret!

 

Målgruppen:

Vi vil gerne have fat i 35-55 årige kvinder - som døjer med hovedpine og har gjort det i så mange år, at det nærmest er blevet normalt. Vi forventer, at du kender til at journalisere din hovedpine i enten en hovedpinedagbog eller i kalenderen.

Hvis du IKKE kender denne metode, kan du hente en hovedpinekalender og/eller hovedpinedagbog her: http://dhos.dk/hovedpinekalendere-og-dagboeger/

 

Priser:

Vi vil meget gerne tilbyde vores behandlingsplan til 1000 personer i Randers og omegn.

Jo flere personer der deltager, jo billigere bliver det for dig.

Prisen er 3000 kr. og dækker et forløb på 12, 6 eller 3 måneder afhængigt af det antal personer, som deltager i hovedpineprojektet.

 

Ved 1000 personer: Du får et fuldt forløb på 12 måneder uden begrænsning.
Ved 500 personer: Du får et fuldt forløb på 6 måneder.
Ved 250 personer: Du får et fuldt forløb på 3 måneder (3 måneder er nok til afhjælpe dine problemer).
 

Antallet af tilmeldte opgøres den 31/12-2019. Derfor må du meget gerne sprede rygtet til dine bekendte, så I kan få styrkende og forebyggende behandling for hovedpine.

 

Forløbets gang:

Når du henvender dig til os med dit problem, vil du få foretaget en grundig forundersøgelse med røntgenbilleder og en præsentation af dine specifikke fund/problemer. Herefter udarbejder vi en behandlingsplan, som typisk kommer til at løbe over 4 uger med op til 3 behandlinger i ugen. Vi evaluerer løbende udviklingen af dine symptomer. Senest 4 uger efter gøres der en officiel status, hvor vi sammen kigger på din hovedpinedagbog og konstaterer, om kiropraktik har hjulpet dig.

 

Derudover donerer vi 10% af omsætningen til sundhedsfremmende projekter i Randers Kommune.

Vores ønske til dig er, at du evt. vil henvise min. 2 af dine bekendte til vores projekt, så vi fortsat kan hjælpe andre med at forebygge deres hovedpine.

 

Har dette vagt din interesse så send os en mail på hovedpine@kiropraktikdanmark.dk

 

To Top
Kontakt os