Kiropraktor Abonnementsløsning

Få en skræddersyet behandling, der efterkommer dine ønsker og behov 

 

Hvad dækker en abonnementsløsning over?
Et abonnement ligger til grund for en eller flere problemer, som kan behandles med kiropraktiske behandlinger. Med et abonnement udarbejdes der en behandlingsplan for hvert problem, hvorefter der arbejdes mod at løse disse problemer med faste behandlingstider. Hos KiropraktikDanmark går vi meget op i, at det er den samme behandler, som du møder. 

 

Abonnementsløsningen er ideel, hvis du ønsker:

  • Forebyggende/styrkende behandling
  • Er i et længere behandlingsforløb.
  • Vil fjerne årsagen fremfor symptomerne.
  • Rabat på chokbølgebehandling.
  • Fast pris på behandling.6 måneders abonnement

Der betales 2800 kr. ved oprettelse af dette abonnement. Herefter er der fri behandling i 6 måneder. Der er mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen. 

Abonnementet forudsætter, at der er et eller flere kiropraktiske problemer at behandle. Ved en ny skade dækker abonnementet kun røntgenundersøgelsen, dog pålægges der ekstra betaling, hvis der opstår et nyt problem (vurderes individuelt). Medlemsskabet er bindene og kan ikke sættes i bero eller afbrydes i løbet af abonnementets løbetid. Ved misligehold af aftalen afregnes alle behandlinger efter gældende takster. Regning sendes pr. Mail. Udeblivelse (uden afbud) gælder for en kiropraktor aftale (225 kr.).

 


12 måneders abonnement

Ved køb af dette abonnement får du fri behandling i 12 måneder til en fast pris på 500 kr. i måneden. Sammenlignet med et almindeligt behandlingsforløb kan der være mange penge at spare. Normal behandlingsforløb - 10 gange incl. røntgen: 3.878 kr. 

Abonnementet dækker kun kiropraktisk behandling/undersøgelse. Chokbølgebehandling er tilkøbsmulighed. Abonnementet forudsætter, at der er et eller flere kiropraktiske problemer at behandle. Ved en ny skade dækker abonnementet IKKE forundersøgelse / røntgenundersøgelse - dette afregnes separat. Derefter kan behandlinger indgå i et løbende abonnement. Behandlingsplanen sættes i bero, hvis de aftalte behandlingstider ikke overholdes 3 gange. Det forventes, at du deltager i vores foredrag og evt. medbringer en gæst, så I kan hjælpes med at huske øvelser og anvisninger. Medlemsskabet er bindende og kan ikke sættes i bero eller afbrydes i løbet af abonnementets løbetid. Ved misligehold af aftalen afregnes alle behandlinger efter gældende takster. Regning sendes pr. mail. Kiropraktorernes ferie og kursus kompenseres ikke. Udeblivelsesgebyr er 225 kr.

To Top
Kontakt os