Visit W3Schools

Behandling af hovedpine

Webinar

hovepine

 

Din sundhedsforsikring kan hjælpe dig

 
Hovedpineprojekt

 
Spændingshovedpine

Kiropraktisk behandling hjælper på hovedpine - specielt spændingshovedpine. Men der er desværre ikke mange, som ved det og alt for mange, som bare spiser medicin for at klare symptomerne - UDEN at fjerne årsagen.
Det vil vi lave om på !! En dansk behandlingsvejledning har konkluderet, at 1/3 af befolkningen har spændingshovedpine flere gange om måneden - det er alene i Randers Kommune ca. 33.000 personer !!! 10% af disse har spændingshovedpine ugentligt, og 3% har det oftere (nærmest kronisk).

 
Behandlingsplan

Vi vil meget gerne tilbyde vores behandlingsplan til 1000 personer i Randers og omegn. Hvis vi skulle være så heldige at nå derop, så er prisen 3000 kr. for et fuldt forløb på 12 mdr. uden begrænsning. Hvis der kun er tale om 500 personer, tilbyder vi et forløb på 6 mdr. Hvis der kommer 250 personer bliver behandlingstiden reduceret til 3 måneder - men der vil stadig være rigeligt med tid at afhjælpe din hovedpine.
Det bliver vores fulde program uden undtagelse, og alle vil blive tilbudt det samme forløb som almindeligt betalende patienter - hvilket vil sige forundersøgelse, rapport og efterfølgende behandling til en fast pris. Jo flere der deltager - jo billigere..

 
Donation

Derudover donerer vi 10% af omsætningen til sundhedsfremmende projekter i Randers Kommune. Vores ønske til dig er derefter, at du evt. vil henvise min. 2 af dine bekendte til vores projekt, så vi fortsat kan hjælpe andre med at forebygge deres hovedpine - og leve nemmere UDEN hovedpine.

 
 
To Top
Kontakt os